Stacks Image 396

Zoekmachine optimalisatie ( SEO )

Het fundament van uw website

Een goed fundament van uw website is belangrijk in zoekmachine optimalisatie (SEO). SEO helpt uw website op een makkelijke en goede manier
vindbaar te zijn op internet. Waar zijn zoekmachines naar op zoek? Hoe kunt u uw website maken op een manier die zowel uw bezoekers/klanten als ook Google, Bing en andere zoekmachines zullen behagen?

Wat is SEO, precies?
Zoekmachine-optimalisatie (SEO) is een website door interne en externe factoren actief verbeteren op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) en daardoor bezoek vanuit zoekmachines te verhogen.

Het doel van SEO is om:
Een goede gebruikerservaring te realiseren.
Door aan de zoekmachines uw intenties te uiten, kunnen ze uw website voor relevante zoekopdrachten aanbevelen.
Stacks Image 18881

SEO kun je ook zien als taart!

seo taart
Uw links, advertenties en sociale media zijn de slagroom op de taart, maar uw content, informatie architectuur, het content management systeem, en de infrastructuur fungeren en verbinden alles en dat maakt de taart. Zonder dat is uw taart smakeloos, saai, en wordt in de prullenbak gegooid.

Waar zoeken zoekmachine robots naar?

Stacks Image 19487
Zoekmachines willen hun werk zo goed mogelijk te doen door te verwijzen gebruikers naar websites en de inhoud die het meest relevant zijn voor wat de gebruiker zoekt. Dus hoe is de relevantie bepaald?

Inhoud: Wordt bepaald door het thema dat wordt gegeven, de tekst op de pagina, en de titels en beschrijvingen die worden gegeven.

Prestaties: Hoe snel is uw site en doet het goed werkt?

Autoriteit: Heeft uw site goed genoeg inhoud om te linken naar of doen andere gezaghebbende sites gebruik maken van uw website als een referentie of noemen de informatie die beschikbaar is?

Gebruiker ervaring: Hoe ziet de site eruit? Is het makkelijk te navigeren? Ziet het er veilig? Heeft het een hoge bounce rate?
Stacks Image 19527

Waar kijken zoekmachines niet naar?

Zoekmachine robots hebben slechts een bepaalde hoeveelheid data-opslag, dus als je het uitvoeren van schaduwrijke tactiek of proberen ze te verleiden, is de kans groot dat je gaat jezelf pijn op de lange termijn. Items de zoekmachines niet willen zijn:

Keyword stuffing: Overmatig gebruik van zoekwoorden op uw pagina's.

Slechte User Experience: Maak het makkelijk voor de gebruiker om zich te verplaatsen. Te veel advertenties en maakt het te moeilijk voor mensen om inhoud te vinden die ze zoeken alleen maar zal toenemen je bounce rate. Als je weet dat je bounce rate zal helpen bij het bepalen andere informatie over uw site. Bijvoorbeeld, als het 80 procent of hoger en je content op je website hebt, is de kans er iets mis is.