Stacks Image 462

Linkbuilding

Voor zoekmachines die het web doorzoeken, links zijn de straten tussen de pagina's. Met behulp van geavanceerde koppeling analyse, kunnen de motoren ontdekken hoe pagina's worden met elkaar verbonden en op welke manier.

Sinds de late jaren 1990 zoekmachines hebben gebruikt banden als stem - die de democratie van het web mening over welke pagina's zijn belangrijk en populair. De motoren zelf hebben het gebruik van de koppeling van gegevens verfijnd tot kunst verheven, en complexe algoritmen nuance evaluaties van sites en pagina's op basis van deze informatie.

Links zijn niet alles in SEO, maar zoeken professionals schrijven een groot deel van de algoritmen van de motoren aan-koppeling op basis van factoren (zie Search Engine Ranking Factors). Door middel van links, kunnen de motoren niet alleen analyseren van de populariteit van een website en pagina op basis van het aantal en de populariteit van de pagina's die linken naar hen, maar ook statistieken zoals vertrouwen, spam, en gezag. Betrouwbare sites hebben de neiging om te linken naar andere vertrouwde sites, terwijl spammy sites ontvangen heel weinig links van betrouwbare bronnen (zie mozTrust). Autoriteit modellen, zoals die gepostuleerd in de Hilltop Algorithm, suggereren dat links zijn een zeer goede manier van deskundige documenten identificeren op een gegeven
Stacks Image 19226
Alvorens een link building inspanning, is het cruciaal om de elementen van een koppeling wordt gebruikt door de zoekmachines en hoe die elementen factor in de weging van de schakels in de algoritmes te begrijpen. Zoekmachines gebruiken koppelingen op veel verschillende manieren. Hoewel we niet weten alle de link attributen gemeten door de motoren, door analyse van octrooiaanvragen, jarenlange ervaring en hands-on testen, kunnen we een aantal intelligente veronderstellingen die maximaal in de echte wereld te trekken. Hieronder is een lijst van opmerkelijke factoren overwegen waard. Deze signalen, en nog veel meer, worden door professionele SEO's beschouwd bij het meten koppeling waarde en een site link profiel.
Global Populariteit

De meer populaire en belangrijke een site is, hoe meer links van die site materie. Een site als Wikipedia heeft letterlijk 1000's van diverse sites met links naar het, wat betekent dat het waarschijnlijk een populaire en belangrijke site. Om het vertrouwen en gezag met de motoren te verdienen, zul je de hulp van andere link partners nodig. De populairder, hoe beter.
Lokale / Topic-Specifieke Populariteit

Het concept van de "lokale" populariteit, eerst ontwikkeld door de Teoma zoekmachine, suggereert dat links van sites binnen een onderwerp-specifieke gemeenschap belangrijker dan via een algemene of off-topic sites. Bijvoorbeeld, als uw website verkoopt hond huizen, het verdienen van links van de Society of Dog Breeders zaken veel meer dan het verdienen van links van een off-topic, rolschaatsen website.

Anchor tekst
Een van de sterkste signalen de motoren te gebruiken in het klassement is anchor tekst. Als tientallen links verwijzen naar een pagina met de juiste zoekwoorden, dat heeft een zeer goede kans op ranking goed voor de gerichte zin in die anchor tekst. U kunt voorbeelden van te zien in actie met zoekopdrachten als "klik hier", waar veel resultaten alleen rang als gevolg van de ankertekst van inkomende links.

TrustRank
Het is geen verrassing dat het internet bevat enorme hoeveelheden spam. Sommigen schatten zo veel als 60% van de web pagina's zijn spam. Om onkruid uit deze irrelevante inhoud, zoekmachines gebruiken systemen voor het meten van vertrouwen, waarvan vele zijn gebaseerd op de link grafiek. Verdienen via een zeer vertrouwde domeinen kan resulteren in een significante impuls aan deze scoren metriek. Universiteiten, websites van de overheid en non-profit organisaties vertegenwoordigen voorbeelden van high trust-domeinen.

Link Neighborhood
Spam banden gaan vaak in beide richtingen. Een website die linkt naar spam is waarschijnlijk spam zelf, en op zijn beurt heeft vaak veel spam sites linken naar het. Door te kijken naar het geheel van deze links in het totaal, kan zoekmachines begrijpen van de "koppeling buurt" uw website bestaat inch Zo is het verstandig om die sites die u zorgvuldig te koppelen kiezen en zijn gelijkelijk selectief met de sites die u probeert om links te verdienen aan .
Versheid

Link signalen hebben de neiging om verval in de tijd. Sites die ooit populair waren gaan vaak muf, en uiteindelijk niet om nieuwe verbindingen te verdienen. Zo, het is niet alleen belangrijk om links naar uw website te verdienen, maar ook om te blijven extra links te verdienen in de tijd. Meestal aangeduid als "FreshRank," zoekmachines gebruiken de frisheid signalen van links naar de huidige populariteit en relevantie beoordelen.
Delen op sociale netwerken

De laatste jaren heeft gezien een explosie in de hoeveelheid inhoud gedeeld via sociale diensten zoals Facebook, Twitter en Google+. Hoewel zoekmachines behandelen sociaal gedeelde verbindingen anders dan andere soorten banden, ze merken ze toch. Er is veel discussie onder zoek professionals over hoe precies zoekmachines factor sociale band signalen in hun algoritme, maar er is geen ontkennen het toenemende belang van sociale
Google Translate voor bedrijven:Translator ToolkitWebsite TranslatorGlobal Market Finder
Rechtstreekse vertaling uitschakelenOver Google TranslateMobielPrivacyHelpFeedback verzenden
wederzijdse link

Een wederzijdse link is een wederzijds verband tussen twee objecten, vaak tussen twee websites, wederzijdse verkeer te waarborgen. Bijvoorbeeld, Alice en Bob hebben websites. Als de website van Bob's links naar de website van Alice, en Alice's website links naar de website van Bob's, zijn de websites onderling met elkaar verbonden. Website-eigenaren vaak dienen hun sites om wederzijdse link uitwisseling directories om hogere rankings in de zoekmachines te bereiken. Wederzijdse koppeling tussen websites is niet langer een belangrijk onderdeel van de zoekmachine optimalisatie proces. Google en andere zoekmachines nu geen krediet te geven aan de wederzijdse koppeling als het geeft niet aan echte link populariteit.